Compose Advanced Solutions

 

Compose is al jaren bekend onder de naam Compose Network Connections op het gebied van passieve bovengrondse connectiviteit in Nederland. In Europa is Nederland een voorloper op het gebied van glasvezelcommunicatie. Glasvezelnetwerken zijn echter niet alleen in Nederland te vinden, maar maken een opmars in heel Europa. Dit geldt met name voor Duitsland. De komende jaren verwacht men daar een exponentiële groei van het aantal aansluitingen. Om deze (internationale) markt te bewerken is aan het begin van 2018 Compose Advanced Solutions opgericht.

Enkele maanden geleden is het team gestart met daarin Huug van der Meeren, Senior Accountmanager, en Jelmer Mathijssen, Inside Sales. Beide heren hebben een salesachtergrond en de nodige ervaring met de internationale markt. Bovendien spreken zij, naast het Nederlands, ook vloeiend Engels én Duits. Vooralsnog legt Compose Advanced Solutions zich met name toe op de telecom-activiteiten.

Sinds een aantal weken is de eigen website van Compose Advanced Solutions online, die in het Nederlands, Engels en Duits te lezen is. Dit typeert het internationale karakter van deze onderneming. De website kunt u vinden op het adres www.composeadvancedsolutions.eu en is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Alleen al de homepage is het bekijken meer dan waard!