Compose Enterprise

Zoekt u een oplossing voor een omvangrijk of complex bekabelingsproject? Een kolfje naar onze hand. Dat doen we namelijk al meer dan 15 jaar. En met succes!

Of het nu de losse componenten, conceptmatige oplossingen of volledige prefabricage betreft, Compose kan u hiermee van dienst zijn.

We bekijken de locatie, stellen het probleem vast, bedenken de oplossing en maken de aanbieding. Bij voorkeur wordt alles zoveel mogelijk geprefabriceerd bij de installateur aangeleverd, wat resulteert in een constante kwaliteit, korte doorlooptijd en minimale kans op problemen tijdens de installatie.

Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Of alleen een stukje ervan. Net wat u wenst.
Dan leveren wij bijvoorbeeld kabels snel en uit voorraad. In elke gewenste oplage en op elke gewenste lengte. Of we sluiten alle componenten van tevoren in de panelen aan. Of we pakken het logistieke traject op.  Doen gewoon dat wat een installateur nodig heeft. Flexibel dus. Maar zo weet de installateur wel dat het goed komt en dat de klant tevreden is. Daar gaat het uiteindelijk om.

En mocht het nodig zijn, dan kunnen we ook ondersteuning bieden bij de installatie. Zo kunnen kleinere installatiebureaus ook grote projecten oppakken. En de grote installatiebureaus wordt een hoop werk uit handen genomen.

 

Intro tekst: 
Zoekt u een oplossing voor een omvangrijk of complex bekabelingsproject?