Veelgestelde vragen

We bieden maatwerkoplossingen afgestemd op uw wensen. Samen bepalen we wat er nodig is. Onze producten worden hierbij aangevuld met de diensten die voor u een meerwaarde leveren, zodoende komen wij tot een totaaloplossing. Of het nu advies, logistieke ondersteuning, installatie of uitleg aan de gebruikers betreft, samen kijken we hoe we kunnen ontzorgen en tot een maatwerkoplossing komen die maximaal resultaat garandeert. Totaal is dan dus ook echt totaal.

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om de beste oplossing voor uw situatie te bedenken. Omdat wij geloven in maatwerk is het veelal zinvol gezamenlijk te kijken welke producten en diensten voor uw situatie inzetbaar zijn.
En als u met ons in zee gaat, dan worden - op basis van de gemaakte afspraken - producten op maat samengesteld, afgestemd op uw wensen en onze ervaring vanuit de praktijk. Ontwerp en productie ‘in huis’ zorgen ervoor dat u snel aan de slag kunt met de geleverde producten.

Compose heeft sinds de oprichting in 1992 inmiddels een brede klantenkring opgebouwd in Nederland. Hierbij pakken we zowel grote als kleine projecten op en staan we voor elke opdrachtgever klaar. Inmiddels verbreedt ons werkgebied zich en hebben ook klanten in België en Duitsland Compose ons gevonden om te komen tot een optimale invulling van hun bekabelingsvraagstukken.

Design betekent bij Compose het slim combineren van bestaande technieken (technology-pull) tot een klant specifieke maatwerkoplossing. Hierbij is het uiteraard essentieel ook te kijken naar toekomstige ontwikkelingen binnen uw onderneming op het gebied van zowel de passieve als de actieve infrastructuur.
Het is voor ons een uitdaging om te komen tot een bekabelingsoplossing die optimaal aansluit bij uw situatie en die resulteert in een TCO reductie.

Hiermee doelen we op alle logistiek om het leveren van de producten heen. Een mooi voorbeeld is het project ABN Amro te Zwolle waarbij over dertien verdiepingen een bekabelingsinfrastructuur moest worden aangelegd. Geen onnodige voorraad of afval op locatie, Just in Time (JIT) levering per verdieping, waarbij aan het eind van de dag verpakkingsmaterialen e.d. weer retour worden genomen.
Door ook het logistieke proces mee te nemen zijn wij in staat optimaal voordeel te behalen uit onze prefabricage strategie. Geen afval op locatie, geen kans op diefstal, beschadiging of andere verstoringen, kortom zorgeloos installeren!
Ook in uw project nemen we graag onze logistieke dienstverlening mee.

Alhoewel wij vinden dat de structuur van een netwerk voor zich moet spreken zijn wij er ook van overtuigd dat een goede on-site instructie bijdraagt aan jarenlang zorgeloos gebruik van het netwerk.
Wat is de optimale wijze van patchen, cleaning en inspectie van glasvezelverbindingen, coderingen, registratie van de verbindingen, performance, allemaal zaken die bij een on-site instructie besproken. Door voor het in gebruik nemen van het netwerk een gedegen instructie te geven, bent u ervan verzekerd dat uw netwerk optimaal wordt gebruikt en ingezet.
 

Compose werkt wereldwijd samen met een aantal partijen die voorop lopen op het gebied van technologische ontwikkelingen en implementatie. Op dit moment maakt Compose wereldwijd gebruik van een viertal technology-centers waarmee gezamenlijk het gehele traject van design tot productie wordt ingevuld. Deze locaties zijn gevestigd in China, Vietnam, Polen en Nederland.
Op deze wijze is Compose in staat technologieën die wereldwijd beschikbaar zijn op een slimme wijze te combineren tot conceptmatige oplossingen met een klant specifiek karakter.