Nieuws

woensdag 01 april 2015

De noodzaak van steeds grotere datacenters groeit. De behoefte aan clustering van datacenters en virtualisatie van computing power nemen eveneens enorm toe. Redenen: de snelgroeiende hoeveelheid Big Data en de komst van het Internet of Things vereisen steeds meer dataopslag- en verwerkingscapaciteit. Bovendien stelt het veranderende consumentengedrag nieuwe eisen aan het datacenter. Dat dit grotere intra en extra transmissiecapaciteit van het datacenter vereist moge duidelijk zijn.

vrijdag 05 december 2014

Er gaat een wijziging plaatsvinden in de manier waarop u ons kunt bereiken. Wij hebben een nieuwe telefooncentrale, waardoor we per direct niet meer per fax te bereiken zijn. Volgend jaar komt onze postbus te vervallen. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om ons correspondentieadres te wijzigen en de post vanaf nu al direct naar ons bezoekadres te sturen: Kometenplein 35 
5215 MB 'S-HERTOGENBOSCH. Wel zo gemakkelijk.
 

woensdag 20 augustus 2014

IT Room Infra 2014Op donderdag 6 november vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de IT Room Infra plaats. En wij zijn een van de zestig exposanten die deelnemen aan dit event waar het bouwen van computerruimtes en datacenters centraal staat. Graag nodigen wij u uit om ons te bezoeken op dit jaarlijkse evenement. Deelname is gratis als u zich als onze gast aanmeldt voor IT Room Infra.

dinsdag 19 augustus 2014

Logo eSociety Platform

Compose Network Connections is sponsor van de Connected Future Conference 2014 (CFC2014). Dit congres vindt plaats op 29 oktober aanstaande en wordt georganiseerd door het eSociety Platform in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

dinsdag 08 juli 2014

Compose Alpe d'HuzesEind vorig jaar vierden wij ons 21 jarig bestaan. U herinnert zich wellicht de uitnodiging nog: uw aanwezigheid was voor ons al een geschenk op zich. Degenen die daarnaast absoluut iets tastbaars wilden geven werd gevraagd een donatie te doen. Niet voor onszelf, maar – in het kader van het MVO beleid dat wij aan het vormgeven zijn - voor ons goede doel van 2013: de Alpe d’Huzes.

vrijdag 20 december 2013

Compilatie huisstijl ComposeTijdens de receptie ter ere van het 21 jarig jubileum vond de presentatie van onze nieuwe huisstijl plaats. Een van de belangrijkste kernwaarden van Compose, flexibiliteit, diende als leidraad bij de ontwikkeling van deze huisstijl. Met als resultaat: een dynamische huisstijl voor Compose. 

Een huisstijl waarmee Compose veel vrijheid krijgt, maar wel binnen duidelijke kaders.

maandag 16 december 2013

Compose Network Connections bestaat 21 jaar. Nu dan officieel volwassen, maar met de jaren al verworden tot een volgroeide organisatie. Sinds de oprichting in 1992 hebben we vastberaden en hard gewerkt om onze opdrachtgevers de allerbeste diensten en producten te kunnen leveren. En met succes. We zijn trots op wie we zijn en zullen worden. Want natuurlijk staan we niet stil. 2013 is voor ons het jaar van veranderingen.