Compose Datacenters

vrijdag 24 juni 2016

Toekomstvaste databekabelingsconcepten die rekening houden met de specifieke wensen en eisen binnen een Datacenter. Wij kunnen u van dienst zijn. Van ontwerp tot implementatie.

Onze werkwijze maakt ons uniek. Niet denken vanuit een standaardaanbod van producten, maar denken vanuit de probleemstelling. Vanuit de praktijk. Zo bieden we maatwerk. Gewoon omdat dat beter werkt.

Maatwerk is bij Compose de standaard. Door de mondiale samenwerking met toonaangevende bedrijven kunnen de laatste ontwikkelingen op technologisch vlak op een slimme manier gecombineerd worden tot een optimale maatwerkoplossing.

Onze prefabricage strategie resulteert in vrijwel elke situatie in een reductie van kosten doordat de installatietijd wordt geminimaliseerd, storingen tot het verleden behoren en onze oplossing u optimale flexibiliteit biedt.

Bent u op zoek naar een partner die u ontzorgt? Wij hebben alle competenties in huis, van ontwerp tot implementatie. Daardoor kunnen wij als geen ander het volledige traject voor u verzorgen. Weten wat dit voor u betekent? Wij laten het u graag zien.

Maatwerk
Maatwerk lijkt misschien kostbaar, maar dit is in veel gevallen goedkoper dan werken met standaardproducten. Hoe dat kan? Omdat we een totaalpakket aanbieden. We dragen niet alleen zorg voor het product, maar  bieden dit aan in combinatie met de assemblage en de implementatie. Zo is het eindresultaat een oplossing die specifiek op de klant is toegesneden. Een oplossing die klaar is voor gebruik en veelal goedkoper is dan een standaardproduct. Op basis van de vraagstelling kleden we namelijk dingen uit. Halen we dat wat overbodig is weg en voegen we toe waar behoefte aan is. Zo worden kosten bespaard.