Compose viert 21 jarig bestaan

maandag 16 december 2013

Compose Network Connections bestaat 21 jaar. Nu dan officieel volwassen, maar met de jaren al verworden tot een volgroeide organisatie. Sinds de oprichting in 1992 hebben we vastberaden en hard gewerkt om onze opdrachtgevers de allerbeste diensten en producten te kunnen leveren. En met succes. We zijn trots op wie we zijn en zullen worden. Want natuurlijk staan we niet stil. 2013 is voor ons het jaar van veranderingen.

Wij vierden de verjaardag van Compose op 13-12-’13. Een vrijdag. Een dertiende. Een dag die goede kans biedt voor verandering. Met relaties maakten we van deze dag dan ook een geluksdag. Een dag waarop we terugkeken op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt, maar waarop we ook verder keken.

Wat we dan zagen? Een toekomst met vertrouwde producten van bekende kwaliteit, maar ook nieuwe producten en diensten. Een Compose dat zonder identiteit te verliezen toch anders gezien zal worden. Hoe? Kijk maar eens naar de nieuwe huisstijl die aan alle kanten flexibiliteit uitstraalt.