MVO: donatie Alpe d’Huzes

dinsdag 08 juli 2014

Compose Alpe d'HuzesEind vorig jaar vierden wij ons 21 jarig bestaan. U herinnert zich wellicht de uitnodiging nog: uw aanwezigheid was voor ons al een geschenk op zich. Degenen die daarnaast absoluut iets tastbaars wilden geven werd gevraagd een donatie te doen. Niet voor onszelf, maar – in het kader van het MVO beleid dat wij aan het vormgeven zijn - voor ons goede doel van 2013: de Alpe d’Huzes. Een aantal relaties zal de link met de kankerbestrijding begrijpen: inmiddels 4 jaar geleden overleed medeoprichtster Ans, de vrouw van Hans van Vught, aan kanker. Zonder haar bijdrage aan Compose waren we nooit geweest waar we nu zijn. En dus leverden wij – met uw steun - onze bijdrage aan de Stichting Alpe d'HuZes.

Fietsen voor kankeronderzoek
Een van onze relaties, Toin van Waes (Interconnect), deed vorig jaar samen met  Lori mee aan de Alpe d’Huzes. Zij fietsten niet één, maar wel vier keer de berg op om geld op te halen voor kankeronderzoek. Het geld dat door u is gedoneerd hebben wij verdubbeld.  Met deze bijdrage hebben Toin en Lori bijna het door hen gestelde streefbedrag van 12.000 euro kunnen realiseren. En de Alpe d’Huzes heeft dankzij al deze bijdragen een totaalbedrag van ruim 12 miljoen euro kunnen ophalen. En dat bedrag is nog steeds groeiende, want er kan nog steeds gedoneerd worden.

Bedankt
Namens Toin en Lori willen wij u allen hartelijk danken voor uw donatie en daarmee onze gezamenlijke financiële bijdrage aan de Alpe d’Huzes. Bekijk hier het hartverwarmende bedankje van vader en dochter Van Waes.