Seminar databeschikbaarheid op dinsdag 21 april

woensdag 01 april 2015

De noodzaak van steeds grotere datacenters groeit. De behoefte aan clustering van datacenters en virtualisatie van computing power nemen eveneens enorm toe. Redenen: de snelgroeiende hoeveelheid Big Data en de komst van het Internet of Things vereisen steeds meer dataopslag- en verwerkingscapaciteit. Bovendien stelt het veranderende consumentengedrag nieuwe eisen aan het datacenter. Dat dit grotere intra en extra transmissiecapaciteit van het datacenter vereist moge duidelijk zijn. Om het vraagstuk van datacenter clustering efficiënt op te lossen is niet alleen transmissiecapaciteit een issue, maar moeten tevens latency en beveiliging worden opgelost.

Op dinsdag 21 april organiseert Arcadiz Networks een seminar waar ingegaan zal worden op de veranderingen in het datacenter en wat de impact van deze veranderingen is op de datacenter switches en datacenter interconnectiviteit. Onderwerpen zijn onder andere: Gen 5 FC, High Speed GigE en Encryptie. Omdat wij als Compose ook bijdragen aan dit event, mogen wij onze relaties van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

Nadere informatie

Het seminar vindt plaats op Kasteel Woerden in Woerden, is kosteloos en duurt van 9.30 tot 15.30. We sluiten af met een borrel. Weten wie de sprekers zijn op dit event of direct aanmelden? Ga naar de website van Arcadiz voor meer informatie over het event.

We nemen zelf een aantal interessante producten mee. Tot ziens op 21 april!