Markt Ontwikkelingen

Steeds meer organisaties beschouwen hun ICT-infrastructuur en applicaties als een strategisch onderwerp voor de groei van de onderneming. Daardoor is het belang hiervan sterk toegenomen.

Het beheren van de ICT-infrastructuur en applicaties wordt steeds complexer; we zien dan ook samenwerkingen ontstaan met gespecialiseerde bedrijven die de ICT vertalen naar het strategische beleid van de onderneming.

Een goede beveiliging van de bedrijfsinformatie -duidelijkheid over waar die informatie staat en over het eigenaarschap- wordt steeds belangrijker. De keus voor de vorm van housing of hosting is er dan ook een die praktische, financiële en strategische consequenties heeft.

Door deze veranderende marktomstandigheden wordt de snelheid van het afwikkelen van ICT-processen steeds belangrijker, waardoor diverse klanten gebruikmaken van een Hybride oplossing. De meest kritische ICT-applicaties worden dan ook dicht bij de productieomgeving beheerd als een private omgeving en algemene ICT-applicaties worden uitbesteed in een Hosting-model.