Datacenters

Compose beweegt zich binnen drie marktsegmenten. Hiervan is Datacenters (DC) er één. Binnen dit segment richten wij ons enerzijds op de Enterprise-klanten die bewust ervoor gekozen hebben om de ICT-applicaties en de infrastructuur als eigenaar zelf te beheren. De andere doelgroep binnen dit segment wordt gevormd door de commerciële datacenter-eigenaars die de Enterprise-klanten kunnen bedienen met het beschikbaar stellen van ruimte in een Datacenter (Housing).

Diverse mogelijkheden voor het beheren van ICT-applicaties 

Voor de Enterprise-klanten is het belangrijk om tot een keuze te komen of ze al dan niet zelf eigenaar willen blijven van de ICT-applicaties en de infrastructuur; is dit van toepassing voor het hele pakket of strikt van belang voor de kritische ICT-applicaties en infrastructuur? Hieruit ontstaan een aantal opties:

  1.  Alle ICT-applicaties en infrastructuur in eigen beheer houden binnen een Private Data Center.
  2.  Gebruikmaken van een commercieel datacenter als een Housing-dienst en daarbij zelf volledig eigenaar blijven van de ICT-applicaties en de infrastructuur.
  3.  Een combinatie van de twee hierboven vernoemde opties, wat we een Hybride configuratie noemen.
  4.  Een samenwerking met een ICT-dienstverlener die de ICT-applicaties en de infrastructuur beheert binnen zijn ICT-omgeving (hosting).

Zoals u van een flexibele organisatie als Compose mag verwachten, bent u niet beperkt tot deze vier keuzes. U hebt de volledige vrijheid om hierbinnen te combineren. Vaak zijn het de kritische bedrijfsapplicaties die bepalen waarvoor u kiest. Wilt u ze allemaal in eigen beheer houden of slechts een deel? En welke applicaties zijn dat dan?

Het spreekt voor zich dat wij u met onze kennis en ervaring uitstekend kunnen adviseren op dit vlak.

Waarom kan Compose u zo goed van dienst zijn?

Door ons inzicht in hoe de markt in elkaar zit, en door onze uitermate wendbare organisatie, zijn wij als geen ander in staat om oplossingen te bedenken voor de specifieke mogelijkheden van onze klanten. We denken daarbij nooit vanuit een product, maar altijd vanuit de klant en de oplossing van zijn vraagstuk.

Op de pagina Aanbod Datacenters vindt u meer informatie over wat Compose voor u en uw infrastructuur kan en wil betekenen.

Bent u al voldoende overtuigd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 073-553 13 70, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met u op!