Aanbod

In alles wat Compose doet, willen we maar één ding: dat u meer dan tevreden bent. In onze opinie kan dat alleen door uw wensen en behoeften op een persoonlijke manier te benaderen. Het portfolio dat u op deze website vindt, dient dan ook uitsluitend ter inspiratie en niet als een soort webwinkel waaruit u kunt kiezen.

Een product dat voor andere klanten het ei van Columbus was, kan voor uw situatie volstrekt nutteloos blijken te zijn. Daarom willen we graag met u in gesprek, om de vinger te kunnen leggen op de uitdagingen die op uw situatie van toepassing zijn, en om de juiste oplossing daarvoor aan te dragen.

Simpel of complex?

Voor ons maakt het niet uit of u Compose benadert voor een simpel klusje of een complex project. Dankzij onze flexibele organisatie zijn wij in staat om waar nodig snel te schakelen, of juist met gedegen projectmanagement het complete traject van vraag tot oplevering te begeleiden.

Ook zijn wij erop ingesteld om mee te groeien met uw organisatie en/of behoeften. Zo loopt u niet het risico dat u vooruit wilt, maar dat uw leverancier u niet kan volgen.

Kennis delen

Compose houdt ervan om de kennis en expertise waar het bedrijf om geroemd wordt, te delen met anderen. Dat doen we graag; enerzijds als een soort bewijs dat we weten waarover we praten en dat uw project bij ons in uitstekende handen is, en anderzijds om uw kennis te vergroten, zodat we op een steeds hoger niveau met u informatie kunnen uitwisselen en zodat uw beslissingen steeds meer gefundeerd worden.

Aanbod

Wij van Compose houden niet van loze woorden. Daarom doen we u doelbewust dit aanbod:

Voor uw Telecom-, Datacenter- of Enterprise-project neemt u contact op met Compose. Wij beloven u dat we er alles aan zullen doen om dat project van intake tot oplevering zo te begeleiden en uit te voeren dat het op alle vlakken een succes wordt. Ondertussen kunt u uw aandacht volledig blijven richten op uw eigen business.