Bedrijfsprofiel

Compose Network Connections staat voor innovatie en flexibiliteit. Onze reputatie is gebaseerd op een creatieve kijk op connectiviteitsvraagstukken in de segmenten Datacenters, Telecom en Enterprise. Op deze drie terreinen heeft Compose zijn sporen meer dan verdiend.

Het uitgangspunt is altijd: het realiseren van een doelgerichte en adequate oplossing voor de specifieke vraagstelling van u als klant. Het resultaat: foutenreductie, kostenbesparing en flexibele connectiviteitsconcepten die ook in de toekomst de tand des tijds kunnen doorstaan.

Compose is de enige echte Full Service Provider in Nederland op het gebied van connectiviteit. Dat is geen loze kreet, maar een predicaat dat we dag in, dag uit waarmaken door het inzetten van onze innovatieve kracht en specialistische kennis in de drie genoemde segmenten.

Om u een indruk te geven van ons portfolio, ziet u hieronder een greep uit onze diensten:

·         Project Management

·         Site-check

·         Vooradvies

·         Ontwerp

·         Design

·         Risicoanalyse

·         Installatieservice

·         Certificering

·         Logistieke service ter plaatse

De eerste stap in de samenwerking met u is altijd het inzichtelijk krijgen van uw businessprocessen. Van daaruit gaan we oplossingen creëren voor de vraagstukken/problemen die u tegenkomt, en die oplossingen worden vervolgens vertaald naar de techniek. De oplossing staat dus centraal, niet het product. Daardoor is er ook een wisselwerking mogelijk tussen techniek en bedrijfsproces, iets wat veel moeilijker zou worden wanneer er gedacht wordt vanuit het product!