TEAM DATACENTERS

Compose heeft voor elk segment een segmentteam samengesteld. In zo’n team zitten specialisten binnen hun eigen vakgebied. Daardoor heeft u de zekerheid dat u te woord wordt gestaan door iemand die goed is in zijn/haar vak én die volledig op de hoogte is van wat zich binnen het segment Datacenters afspeelt.

Onze specialisten denken niet vanuit een product of dienst, zoals elders vaak gedaan wordt, maar nemen uw unieke praktijksituatie als uitgangspunt. Van daaruit bekijken ze met welke oplossingen u het beste geholpen bent.

Graag stellen we het Datacenters-team aan u voor:

Hans van Vught, managing director
Oprichter en eigenaar van Compose. Hans is zeer vooruitstrevend en kan zaken vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Uit een grote hoeveelheid, soms gefragmenteerde, informatie kan hij de essentie destilleren om zo tot de kern te komen en van daaruit aan oplossingen te gaan werken. Doordat hij steeds voorop loopt met zijn kennis en ideeën, wordt zijn mening binnen zijn vakgebied vaak gevraagd en zeer gewaardeerd.

Hans is mobiel bereikbaar via +31 6 53 73 11 36.
Zijn e-mailadres is h.v.vught@compose.nl.

Margo Hamers, inside sales medewerkster
Van alle markten thuis, duizendpoot, allrounder… Allemaal typeringen die je voor Margo kunt bedenken en die voor 100% kloppen. Maar Margo is meer dan dat. Een fijne collega, een vriendelijke stem aan de telefoon en ze heeft de absolute wil om voor u als klant haar uiterste best te doen. 

Margo is bereikbaar via +31 73 553 13 70.
Haar e-mailadres is m.hamers@compose.nl.

Hans Donker, technisch pre sales support
Er zijn weinig mensen die zoveel kennis van glasvezel en koper in zich verzameld hebben als Hans Donker. Een vraag van een klant vertalen naar technische mogelijkheden of het technisch realiseren van projecten? Hans is de ideale man om deze zaken succesvol aan te pakken.

Hans is mobiel bereikbaar via +31 6 53 24 20 56.
Zijn e-mailadres is h.donker@compose.nl.

Dit is het vaste Datacenters-team, dat waar nodig wordt geassisteerd door collega’s. Neem gerust contact op met één van deze mensen om uw Datacenter-vraag voor te leggen.