TEAM ENTERPRISE

Compose heeft voor elk segment een segmentteam samengesteld. In zo’n team zitten specialisten binnen hun eigen vakgebied. Daardoor heeft u de zekerheid dat u te woord wordt gestaan door iemand die goed is in zijn/haar vak én die volledig op de hoogte is van wat zich binnen het segment Enterprise afspeelt.

Onze specialisten denken niet vanuit een product of dienst, zoals elders vaak gedaan wordt, maar nemen uw unieke praktijksituatie als uitgangspunt. Van daaruit bekijken ze met welke oplossingen u het beste geholpen bent.

Graag stellen we het Enterprise-team aan u voor:

Thomas van den Hoven accountmanager

Iemand die van nature een grote affiniteit heeft met ondernemerschap. Dat is een korte typering van Thomas, die in 2009 met succes zijn studie Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afrondde. Met die achtergrond is een organisatie als Compose hem op het lijf geschreven en is hij in het segmentteam Enterprise volledig op zijn plaats.


Thomas is mobiel bereikbaar via +31 6 3026 3819
Zijn e-mailadres is t.v.d.hoven@compose.nl.

Margo Hamers, inside sales medewerkster
Van alle markten thuis, duizendpoot, allrounder… Allemaal typeringen die je voor Margo kunt bedenken en die voor 100% kloppen. Maar Margo is meer dan dat. Een fijne collega, een vriendelijke stem aan de telefoon en ze heeft de absolute wil om voor u als klant haar uiterste best te doen. Zij is het cement tussen de stenen die het Enterprise-team vormen.

Margo is bereikbaar via +31 73 553 13 70.
Haar e-mailadres is m.hamers@compose.nl.

Dit is het vaste Enterprise-team, dat waar nodig wordt geassisteerd door collega’s. Neem gerust contact op met één van deze mensen om uw Enterprise-vraag voor te leggen.