TEAM TELECOM

Compose heeft voor elk segment een team samengesteld. In zo’n team zitten specialisten binnen hun eigen vakgebied, die ‘dedicated’ zijn voor een bepaald segment. Daardoor heeft u de zekerheid dat u te woord wordt gestaan door iemand die goed is in zijn/haar vak én die volledig op de hoogte is van wat zich binnen het betreffende segment afspeelt.

Graag stellen we het Telecom-team aan u voor:

Jan Lont, sales manager
Jan is een ervaren out-of-the-boxdenker die continu op zoek is naar oplossingen. Als geen ander signaleert en pareert hij problemen en mogelijke valkuilen, zowel intern als extern. En dat doet hij met oplossingen die, alledaags of niet, altijd ten dienste staan van u, de klant.

Jan is mobiel bereikbaar via +31 6 10 22 38 24.
Zijn e-mailadres is j.lont@compose.nl.

Melany Vossen, inside sales medewerkster
Met Melany hebben we een kei in huis in het van binnenuit ondersteunen van techniek en accountmanagement. Grote kans dat u, als u Melany belt met een Telecom-vraag, naderhand beseft dat u op een deskundige en enthousiaste manier bent geholpen.

Melany is bereikbaar via +31 73 553 13 70.
Haar e-mailadres is m.vossen@compose.nl.

Hans Donker, technisch sales support
Er zijn weinig mensen die zoveel kennis van glasvezel en koper in zich verzameld hebben als Hans Donker. Een vraag van een klant vertalen naar technische mogelijkheden of het technisch realiseren van projecten? Hans is de ideale man om deze zaken succesvol aan te pakken.

Hans is mobiel bereikbaar via +31 6 53 24 20 56.
Zijn e-mailadres is h.donker@compose.nl.

Dit is het vaste Telecom-team, dat waar nodig wordt geassisteerd door collega’s. Neem gerust contact op met één van deze mensen om uw Telecom-vraag voor te leggen.