Bedrijfsprofiel

Heb je het over vraagstukken waar passieve connectiviteit gevraagd wordt, dan heb je het over het werkgebied van Compose Network Connections. Daarbij richten wij ons op het ontwikkelen, produceren, leveren en inrichten van data- en telecommunicatie netwerken.

Onze mensen kunnen stuk voor stuk terugkijken op een jarenlange ervaring. Compose is nu al meer dan twintig jaar actief. In die tijd hebben we als team veel kennis, kunde en ervaring opgedaan. Dit maakt dat we ons met recht specialist binnen ons vakgebied mogen noemen. Specialisten met het vermogen om op innovatieve en creatieve wijze naar vraagstukken te kijken.

In ons streven naar een permanente win-win situatie voor alle betrokkenen overtreffen we keer op keer het verwachtingspatroon van relaties. Belangrijk in dit hele proces vinden wij: respect voor elkaar en goede communicatie. Alleen als je open en loyaal naar elkaar toe bent kan je tot optimale samenwerking komen. Zeggen wat je doen en doen wat je zegt. Daar staat Compose voor.

Met enorme passie voor ons vak werken alle medewerkers van Compose Network Connections in hecht teamverband samen, waarbij we onze tanden het liefst in ingewikkelde vraagstukken zetten. Als team gaan we dan ook geen enkele uitdaging uit de weg!