De nieuwe website van Compose is live! We hebben de laatste tijd hard gewerkt om een vernieuwende website, passend bij het imago van Compose, te ontwikkelen.

We vinden het erg belangrijk dat onze klanten zo snel en duidelijk mogelijk worden geholpen. Het is nu bijvoorbeeld ook mogelijk om datasheets rechtstreeks van de website te downloaden! Ook is het een stuk makkelijker geworden om via de website direct contact met ons op te nemen.

U wilt natuurlijk graag weten met wie u nu eigenlijk zaken doet. Mocht u nog niet bij ons op de koffie zijn geweest, kunt u eerst even een kijkje nemen op de Over Ons pagina om te kijken wie de mensen van Compose nu eigenlijk zijn.

Daarnaast is het vanaf heden mogelijk om op de hoogte te blijven van Compose nieuws via onze nieuwe blogpagina. Hier zullen wij regelmatig interessante nieuwtjes delen. Deze nieuwtjes zullen voornamelijk te maken hebben met ontwikkelingen op het gebied van glasvezeloplossingen.

In de hedendaagse Telecom, Datacenter en Enterprise omgevingen wordt continu geïnnoveerd. Deze innovaties delen wij natuurlijk maar al te graag met u. Er staan namelijk een aantal grote vernieuwingen in de wereld van glasvezel te gebeuren: daarover later meer!