Over ons

circle-seperator

Missie

Het is de missie van Compose Network Connections om mede zorg te dragen voor een optimale connectiviteit van bedrijven, instellingen en personen voor wat betreft netwerkdatacommunicatie (multimedia). Daarmee wil zij voor al die partijen een toegevoegde waarde zijn, voor zover dit het bovengrondse deel betreft. Dit gebeurt door bestaande kennis en nieuw te ontwikkelen kennis ter beschikking te stellen aan partijen en van daaruit met de best mogelijke oplossing voor connectiviteitsvraagstukken te komen. Daarbij heeft Compose respect voor mens en natuur en draagt daar onder andere door middel van haar MVO-beleid actief in bij.

Visie

Wij geloven sterk in connectiviteit. Connectiviteit begint wat ons betreft al bij de klik die u met ons hebt  en vice versa. Naar elkaar luisteren, elkaar informeren, doorvragen… Allemaal zaken die aan de basis staan van een succesvolle samenwerking.

We hebben een modulair opgebouwd portfolio dat voortdurend wordt uitgebreid met nieuwe functionaliteiten waarmee we onze klanten verrassen; een concepten- en oplossingenpakket dat ervoor zorgt dat we door creativiteit en innovatie voorop lopen binnen ons vakgebied.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Compose Network Connections vindt het belangrijk in de wereld van vandaag stil te staan bij de wereld van morgen.

We helpen je graag verder

Uw contactpersonen

Vragen over de producten en/of diensten? Dit zijn uw contactpersonen!
Teamlid Placeholder
Telecom

Jan Lont

Sales Manager Segment Telecom
Teamlid Placeholder
Telecom

Niels Mutsaers

Inside Sales Telecom
Teamlid Placeholder
Datacenter

Nick Mauriks

Accountmanager Datacenters
Teamlid Placeholder
Datacenter

Fred van Bergen

Implementation Manager
Teamlid Placeholder
Enterprise

Margo Hamers

Inside Sales Enterprise
Teamlid Placeholder
Enterprise

Hans van Vught

Managing Director